Tartalom megjelenítő

null a) Felhasználók

Ebben a részben rögzíthetők a rendszer felhasználói.
Az Új felhasználó gombot választva lehetőség van azonosító adatok és elérhetőségek megadására.  Azonosító adatok, mint például a felhasználó vezetékneve, keresztneve, felhasználóneve, ezek megadása kötelező. A felhasználónév ékezet nélküli kis- és nagybetűket tartalmazhat, valamint számokat, valamint az alábbi karaktereket: . (pont); - (kötőjel)_ (alulvonás). Elérhetőségek megadásához tartozik a céges telefonszám, magán telefonszám, cím és e-mail cím.A Következő gombra kattintva megadható, hogy a rögzítendő felhasználó milyen csoportba tartozzon, milyen szerepkörű legyen. Ez az miatt fontos, mert a különböző csoportok, különböző felületeket láthatnak. 
A csoportbeállításon kívül arra is lehetőség van, hogy -több üzem esetén- melyik üzem tartozzon az adott felhasználóhoz. Ha boltosok kerülnek felvételre, akkor hozzájuk lehet rendelni a boltjaikat, ők csak a rájuk vonatkozó részeket látják a rendszerben.
Továbbá az is kiválasztható, mely boltok tartozzanak az adott partnerhez, amennyiben partner felhasználóról van szó.Végül kapunk egy visszaigazoló e-mailt a sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre. Fontos, hogy első körben a bejelentkezéskor a jelszó megegyezik a felhasználónévvel, így lehet belépni a rendszerbe, majd a sikeres belépés után jelszóváltoztatásra van szükség. A  jelszóváltoztatásról is kapunk egy visszaigazoló e-mail-t, hogy az sikeres volt. Ezután már használható is a rendszer.