Tartalom megjelenítő

null e) Raktárnapló

A Raktár, Raktárnapló felületén elérhető minden olyan módosítás, ami ott történt. Nyersanyag, csomagolóanyag bevételezések, termékek becsomagolása, raktár- és üzemközi átvételezések, termék kivételezések, és ezek időpontja, valamint, hogy melyik felhasználó hajtotta végre. A nyomonkövetés biztosítva van.

Minden mozgás alatt minden üzemen belüli müvelet látható napra, órára, percre lebontva.

Bevételezés fül alatt az összes bevételezés megtalálható, dátum, azonosító alapján, excel táblázatba történő exportálási lehetőség van.
Gyártás fül alatt az egyes tártások találhatóak meg.
Csomagolás fül alatt a csomagolások és azok ideje látható.

Kivételezés fül alatt találhatóak meg a kivételezett termékek szállítólevelek, illetve száámlák szerint, ezek nyomtathatóak is és exportálhatóak is excel táblázatba.

Átvételezés fül alatt az átvételezett termékek, félkész termékek, nyersanyagok és csomagolóanyagokláthatóak, szintén időre lebontva.

Selejtezés fül alatt a selejtezett áruk találhatóak meg egy selejtezési bizonylaton, ez is szintén letölthető, nyomtatható és exportálható excel táblázatba.
Leltár fül alatt a leltározások találhatóak, leltárívek, letölthetőek, nyomtathatóak, és ha több leltárívet választunk ki azok is szintén exportálhatóak excel táblázatba.