Tartalom megjelenítő

null b) Félkész termékek

A félkész termékek alapadatainak szerkesztése a nevére kattintva, további funkciók a sor végén található ikonokkal lehetségesek.Adatlap: Az adatlapon belül meg lehet adni a félkész termék azonosítóit (nevét, cikkszámát, illetve melyik csoportba tartozik), egyéb megjegyzést lehet hozzárendelni, valamint, hogy az adott félkész termék a gyártásban van-e vagy sem.
Az itt felvett félkész termék adatai automatikusan bekerülnek a gyártmánylap megfelelő helyeire.

Anyagnorma: Itt megtörténik az anyagnorma kiszámítása.
Félkész termék sütési hűlési veszteségének megadása

Lehetőség van a félkész termékek sütési-hűlési veszteségének megadására is, amennyiben az szükséges és aktuális az adott félkész termékre nézve. Az anyagnorma megadása után, beállítható a sütési-hűlési veszteség értéke, százalékban kifejezve, így eredményképp a nettó tömeg mutatja a sütési-hűlési veszteség utáni értéket.
Tápérték:  Lehetséges az adott félkész termék tápértékének megadása. A tápérték megadása a megfelelő mezők kitöltésével valósul meg. Ezeket ki lehet tölteni saját értékekkel (specifikációkból), de a rendszer rendelkezik saját adatbázissal is. Emellett ki lehet választani, hogy milyen allergéneket tartalmaz, valamint egyéb, a félkész termékre jellemző tulajdonságokat is. Ezek is szintén rákerülnek a gyártmánylapra, annak megfelelő helyeire.
Törlés: A törlés ikonra való kattintással a rendszer felteszi a Biztosan törli? kérdést, ha mégsem szeretné törölni, akkor a Mégsem lehetőséget kell választania, ha igen, akkor pedig Törlés gomb.

Csoportos szerkesztés: Vagy törlés, erre a sor elején található jelölőnégyzetet kiválasztva, a jobb felső sarokban megjelenő gombokkal van lehetőség.