Tartalom megjelenítő

null a) Új számla

Új számla: ezt az opciót választva lehetőség van új számla létrehozására.

Bolt: itt ki tudjuk választani a boltot.

Időszak: ez a fül alatt lehetőség van a dátum megadására, hogy melyik napon, napokon lévő szállítóleveleket olvassa be. Attól függően, hogy mely szállítólevelet választjuk, a rendszer automatikusan kilistázza azokat a termékeket, amelyek abban szerepelnek. 
Dátum: Megadható a teljesítés dátuma, a kiállítás dátuma és a számla befizetésének határideje (ha előzetesen beállítottuk az adott bolthoz, ezek automatikusan kitöltődnek).

Összegzés: ezen fül alatt látható az ár típusa, ami szintén előzetesen kerül megadásra egy adott bolthoz, emellett a kiválasztott termékek nettó árainak összege van feltüntetve, a kedvezmény ha van, az ÁFA és a bruttó összeg.

Ha nem szállítólevelek alapján szeretnénk a számlákat elkészíteni, kiállítani, akkor saját kezűleg kell bevinni a termékeket és azok darabszámát. Az alsó fejlécen, ha a +Termék gombot választjuk vagy a Hozzáadás melleti kis legördülő nyilat választjuk, hozzá tudunk adni további terméket/termékeket. Egy termék kiválasztása után, annak rendelni kívánt mennyiségének megadására van lehetőség, majd a gombot választva máris bekerül a listába, ahol azonnal megjelenik a termék mellett 1 db. terméknek a nettó ára, valamint az Összegzés fül alatt az összes megrendelt termék együttes ára is. Az összes többi számlázni kívánt termék ugyanígy adható meg, majd ha végeztünk, Mentés ekkor elmenti a rendszer nyitottként vagy Kiállítás gomb és a számla el is készült.

A nyitott és az elkészült számlák is a Számlák menüpontban lesznek megtalálhatóak.