Tartalom megjelenítő

null c) Kézi rendelés

Kézi rendelés: ezt az opciót választva lehetőség van új rendelés leadárásra.

Bolt: itt ki tudjuk választani az adott boltot.

Szállítás: ez a fül alatt lehetőség van a dátum megadására, hogy melyik napon történjen meg a kiszállítás, illetve, hogy délelőtt vagy délután. Attól függően, hogy melyik szállítási időszakot választjuk, a rendszer automatikusan kilistázza azokat a termékeket, amelyeket ebben a szállítási időszakban lehet kiszállítani. Ezt előzetesen az Üzem menüpontban, a Gyártási műszakok alatt lehet beállítani, hogy egy adott gyártási műszakban elkészült terméket, mikor szállítsanak ki. 

A megrendelt termékek darabszámait rögzítjük, majd Rendelés gomb és kész is a rendelés, vagy Sablon gomb, ekkor sablon készül belőle.

Összegzés: ezen fül alatt látható az ár típusa, ami szintén előzetesen kerül megadásra egy adott bolthoz, emellett a kiválasztott termékek nettó árainak összege van feltüntetve, a kedvezmény ha van, az ÁFA és a bruttó összeg.

Rendelhető: ezt az ikont választjuk, látni fogjuk, hogy melyek azok a termékek, amelyek a beállított szállítási időszakban rendelhetőek.

Kiválasztottak: ezt az ikont kiválasztva az adott rendelésben lévő termékek listáját látjuk.

Összes: erre az ikonra lépve, az összes gyártásban lévő terméket hozza fel a rendszer.

A rendelés elmentése után a felugró ablakban egy új gombbal kézileg is kiküldhető az rendelés visszaigazolás a boltnak és az üzemnek is (az üzem címe beállítható az Üzem / Cégadatoknál, a bolt címe beállítható az Értékesítés / Partnerek / Szakboltok fül alatt): az E-mail gombra kattintva mindkettőnek, a lenyílóban pedig külön-külön is kiküldhető.