Tartalom megjelenítő

null h) Leltár

A Raktár leltár részben van lehetőség a Leltár elvégzésére.

Megadható a Létrehozás dátuma, az Értéknap, a Leltározás indoka kiválasztható.
Raktár szűrő alatt kiválasztható, hogy az Összraktárra szeretnénk elvégezni a leltározást, vagy külön kölün az egyes raktárakra.
Tételek összevonása alatti kapcsoló: Igen beállítással az azonos tételszámú, lejárati dátumú és árú tételek összevontan fognak megjelenni a leltár táblázatban, a Leltárfelvételi íven, illetve a Leltáríven is. Fontos tudni, hogy mindhárom paraméternek szükséges megfelelni, annak érdekében ha a tételeket összevontan szeretnénk látni! 
Ha összevont tételekkel mentjük a leltározást, akkor azután a raktárban is az összevont tételek lesznek.
Nem beállítással, semmilyen esetben sem történik tétel összevonás. A tételek külön-külön jelennek meg a sorokban, a Leltárfelvételi íven, Leltáríven egyaránt.

Jóváhagyó, Engedélyező mezők tetszés szerint kitölthetők, ezek a bizonylatokra megfelelő részére kerülnek.

Leltárfelvételi ív gombbal, az lementhető és nyomtatható lesz. Soronként a tételek, azok nettó egységárai, könyv szerinti készlete, valós készlete és sor végén a nettó összeg. A leltárfelvételi ív alján pedig egy teljes összesítés található.
A leltár táblázatban a Valós készlet oszlopaiba szükséges beírni azon értékeket, amelyek a valóságban ténylegesen rendelkezésre állnak. Amennyiben eltérés van a Könyv szerinti értékhez (Brainy Bakery raktárban lévő értékek) képest, a rendszer különbözetet számol.
Mentés után a Leltárív sikeresen elkészül, a rendszer értékei a Valós készlet értékeire íródnak át. A Leltárív a továbbiakban a Raktár / Minden mozgás / Leltár részében találhatóak meg, onnan exportálhatóak is.