Tartalom megjelenítő

null c) Nyersanyagok

A nyersanyagok alapadatainak szerkesztése a nevére kattintva, további funkciók a sor végén található ikonokkal lehetségesek.
Adatlap: Az adatlapon belül meg lehet adni a nyersanyag azonosítóit (nevét, cikkszámát, melyik alapanyagcsoportba tartozik, illetve melyik termékcsoportba), raktár adatait és egyéb megjegyzéseket is, valamint, hogy használatban van-e az adott nyersanyag vagy sem. Megadható egy arány is a darab-tömeg vonatkozásában, olyan nyersanyagok esetében, amelyeknek a mértékegysége nem kilogrammos érték.
Tápérték: Itt történik az adott nyersanyag tápértékének megadása. A tápérték megadása a megfelelő mezők kitöltésével valósul meg. Ezeket ki lehet tölteni saját értékekkel (specifikációkból), de a rendszer rendelkezik saját adatbázissal is. Emellett ki lehet választani, hogy milyen allergéneket tartalmaz, valamint egyéb, az adott nyersanyagra jellemző tulajdonságokat is. Ezek is szintén rákerülnek a gyártmánylapra, annak megfelelő helyeire.
Specifkáció: Megadhatóak különféle információk az adott nyersanyagról, például: összetevők, felhasználás, adagolás, stb.
Törlés: A törlés ikonra való kattintással a rendszer felteszi a Biztosan törli? kérdést, ha mégsem szeretné törölni, akkor a Mégsem lehetőséget kell választania, ha igen, akkor pedig Törlés gomb.

Csoportos szerkesztés: Vagy törlés, erre a sor elején található jelölőnégyzetet kiválasztva, a jobb felső sarokban megjelenő gombokkal van lehetőség.