Tartalom megjelenítő

null a) Üzem

Az Üzem menüpontban a cég adatai adhatóak meg és módosíthatóak is.
Fel lehet venni üzemet/üzemeket, ezek elérhetőségeinek megadására, módosítására itt van lehetőség.

A raktárakat is az Üzem részben tudjuk rögzíteni név, azonosító, cím, telefonszám alapján. Beállítható negatív készlet is, valamint, hogy használatban van-e vagy sem.
Különféle útvonalak megadását is lehetővé teszi a rendszer. Be kell állítani a célpontot, megadni az útvonalat, illetve, hogy aktív-e vagy sem.
A szállítási időszakok és gyártási műszakokat is ebben a részben lehet beállítani. Teljesen egyedileg adható meg, mikor gyártanak és ennek függvényében mikor szállítanak. Egy adott gyártási műszakhoz hozzárendelhető egy vagy több szállítási időszak is, ez lényegesen megkönnyíti az egész gyártási/szállítási folyamatot.

Új szállítási időszak: Időszak beállítása-délelőtt/délután-, időszak megadása órában, rendelési határidő beállítása: aktuális nap, előző nap vagy 2 nap, majd az óra megadása. A rendelési határidő funkció a rendelések leadási idejének korlátját teszi lehetővé. Ezután útvonal hozzáadása, aktív-e az adott szállítási időszak vagy sem.
Új gyártási műszak: Gyártási műszak beállítása-délelőtt/délután-, időszak megadása órában, szállítási időszak hozzárendelése, aktív-e a gyártási műszak vagy sem.
Egyéb beállítások, mint például E-mail értesítések, Megjegyzések, Gyártással, Raktárral kapcsolatos beállítások is itt kezelhetőek.

Boltos rendelés visszaigazolás: abban az esetben ha a boltos saját maga adja le rendelését, akkor Igen beállítással visszaigazoló e-mailt fog kapni a leadott rendeléséről, abban az esetben, ha a rendszerben van hozzá beállítva e-mail cím (Értékesítés / Partnerek / Szakboltok).
A gyártás konfiguráció megadása esetén ki kelll választani, hogy a Termeléskönyvelés automatikus legyen vagy kézi, tehát, hogy a nyersanyagok mennyiségei automatikusan vonódjanak le a raktárból, vagy kézi beállítás esetén kézzel adjuk meg a fogyásokat. Automatikus készlet-nem opcióját választva, készletkezelés nincsen.
Automatikus készlet-igen funkcióját választva van készletkezelés.
Az alapértelmezett raktárak összekapcsolása itt történik meg.