Tartalom megjelenítő

null b) Szállítólevelek

Lehetőség van egy adott időszak kiválasztására, például egy heti időintervallumot adunk meg, akkor látható az összes szállítólevél, ami arra a hétre lett leadva.
A nyomtatás ikont választva megjelennek az adott bolthoz tartozó szállítólevelek, nyomtatott formában.

A nyitott szállítóleveleket még lehetőség van módosítani, szállítani, csoportosan a Kijelöltek szállítása gombbal vagy törölni egyaránt, a megfelelő ikonokkal. Fontos, hogy egy szállítólevél csak akkor számlázható, ha az már kiszállítottként szerepel. 
A kiszállított szállítólevelek is módosíthatóak, megadhatóak az átvett és visszavett mennyiségek.

Az Átvett mennyiségekhez azon értékeket szükséges beírni, amiket az aznapi szállításból a boltosok ténylegesen átvettek az egyes termékekből. A Visszavett nevű oszlopokba pedig az előző szállításból visszavett termékek darabszámait szükséges beírni. A Pakolt és az Átvett értékek különbségei, valamint a Visszavett oszlopokba beírt termék darabszámok bekerülnek a rendszer Visszáru raktárába.

Az kiszállított szállítólevelek átvett és visszavett értékeinek rögzítése, majd mentése után, azok többszöri módosítására nincs lehetőség.
A kiszállított szállítólevél számlázásakor egy számla piszkozat készül, ami módosítható, törölhető. A későbbiekben a számla piszkozatok és a kiállított számlák listája a Számlák menüpontban lesz megtalálható. A kiszállított szállítólevél számlázásakor a szállítólevél teljesített státuszú lesz.